Om Kreds Vestsjælland

Kreds Vestsjælland er den lokale afdeling af Landsforeningen Autisme. Geografisk dækker vi 6 kommuner  – Holbæk, Kalundborg, Odsherred, Ringsted, Slagelse og Sorø.

Vi repræsenterer over 500 medlemmer på hele Vestsjælland, og vores medlemmer består bl.a. af forældre og pårørende til mennesker med autisme, voksne personer med autisme og lokale fagfolk som pædagoger, læger, lærere etc.

Vi vil gerne opfordre dig til at støtte op omkring vores arbejde. Det kan du gøre ved at deltage i vores arrangementer og allerhelst ved at melde dig ind i Landsforeningen Autisme, hvorved du automatisk bliver medlem af lokalforeningen.

Er du allerede medlem kan du også engagere dig i en lokal netværksgruppe, eller måske går du med noget andet i tankerne som du gerne vil engagere dig i? Der er mange muligheder for at bidrage og støtte op om sagen. Tøv derfor ikke med at skrive til os, hvis du gerne vil engagere dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ønsker du at kontakte os?:
Send os en mail via hej@autismevestsjaelland.dk. Så hører du fra os snarest.

Støt op om vores arbejde

Din støtte som medlem af Landsforeningen Autisme styrker vores muligheder for at forbedre forholdene for mennesker med autisme i Danmark. Sammen kan vi gøre meget.

Bliv medlem