Netværksgrupper til dig med autisme tæt på livet

I netværksgrupperne mødes vi fysisk og deler vores erfaringer om de oplevelser, udfordringer og sejre, vi oplever i hverdagen med autisme tæt på livet.

Hvis du leder efter vores kommunegrupper, hvor man kan sparre med andre  over Facebook om autismeområdet i ens kommune, så skal du klikke her.

Vi har flere grupper her på Vestsjælland. Så uanset om du er pårørende til en med autisme eller selv har diagnosen, har vi sikkert en relevant netværksgruppe til dig.

Find gruppen nær dig i listen nedenfor:

Sted Målgruppe Mødetidspunkt Adresse Kontaktperson
Ringsted Forældre til børn med autisme i Ringsted og omegn. En aften fra 19-21, i starten af hver måned. Ugedagen veksler for at alle har mulighed for at deltage en gang imellem. Hyldegården, Hyldegårdsvej 42, 4100 Ringsted Klik her for at gå til Facebookgruppen for netværksgruppen!
Skælskør Forældre til børn med autisme i Skælskør og omegn. Varierer. Skælskør BibliotekKontakt Monica via e-mail skaelskoer@autismevestsjaelland.dk
Skælskør Forældre til børn op til og med 13 år 2. mandag i måneden kl. 19.00-21.00. Skælskør BibliotekKontakt Camilla på skaelskoer13@autismevestsjaelland.dk
Sorø Pårørende bosiddende i Sorø og omegn.Næstsidste onsdag i hver måned fra kl. 19.00-21.00. Sorø Kultur og Fritidscenter, Frederiksvej 27, 4180 Sorø Skriv til grupper@autismevestsjaelland.dk

Er der ingen relevant netværksgruppe nær dig?

Frisk på at starte en netværksgruppe op i dit lokalområde?
Så tøv ikke med at skrive til vores e-mail, grupper@autismevestsjaelland.dk. Vi vejleder gerne om hvordan du starter en gruppe op.

Du kan også melde dig ind i en af vores kommunale Facebook-grupper, og søge efter andre, der er interesserede i at starte noget op.

 

Du finder de lokale kommunale facebookgrupper nedenfor:

Er du voksen autist?

Så har du mulighed for også at være medlem af Autisme- og Aspergerforeningen i forbindelse med dit medlemskab af Autismeforeningen.
Du kan også læse mere i Autisme- og Aspergerforeningens folder eller på deres hjemmeside: aspergerforeningen.dk

Er du ung mellem 13 og 30 år?

Så kan du også melde dig ind i Autisme Ungdom.
Du kan læse mere i Autisme Ungdoms folder eller på Autisme Ungdoms hjemmeside: autismeungdom.dk

Andre muligheder for hjælp

Hvis netværksgrupperne ikke er hvad du søger, har vi andre muligheder for at hjælpe dig. Du kan få gratis rådgivning om autismeforståelse, søskendeproblematikker, skolevægring, konflikthåndtering og lignende. Du kan som betalende medlem af Autismeforeningen få rådgivning fra foreningens socialrådgiver.

Læs mere om andre muligheder for hjælp og støtte her