Aktiviteter

Vi har forskellige aktiviteter i Landsforeningen Autisme – Kreds Vestsjælland, der spænder bredt. Fra spændende foredrag til workshops og sociale arrangementer. Målgrupperne for vores arrangementer varierer, men koncentrerer sig om autismeområdet.


Arrangementer

Vi har fået rigtig mange nye arrangementer i kalenderen. De første kan I allerede tilmelde jer til, og der er flere på vej.

Bemærk at vi har et arrangement på vej d. 2. april 2022, hvor vi skal i Zoologisk Have i anledning af International autismedag.

Så sæt kryds i kalenderen på følgende datoer:

 • “Få indflydelse i kommunen”
  d. 9.december 2021 – tilmeld dig her
 • julefilm – Familien Jul og Nissehotellet
  d. 19. december 2021
 • “Sådan bruger du sociale medier”
  d. 12.januar 2022
 • “Power-autist” foredrag med Ole Anders Rauff
  25. januar 2022
 • “Bliv fortrolig med Teams og Zoom”
  d.  10.februar 2022
 • “Sådan rekrutterer du flere frivillige”
  d.  7.marts 2022
 • Tur i Zoologisk Have – International Autismedag
  d. 2. april 2022

Se kommende arrangementer

Netværksgrupper

Her kan vi mødes og deler vores erfaringer om de sejre, udfordringer og oplevelser, som vi oplever i hverdagen med autisme tæt på livet.

Vi har flere velfungerende grupper her på Vestsjælland,  og vejleder gerne om hvordan du kan starte en gruppe op.

Vi mangler desværre stadig at få dækket hele kredsen med netværksgrupper, som det er nu.  Ligeledes mangler vi også, at der er relevante netværksgrupper for alle. Vores ønske og ambition i bestyrelsen er,  at der i kredsen er noget for alle,  uanset om du er pårørende, sen-diagnosticeret med autisme og/eller voksen autist.

Så hold jer endelig ikke tilbage med at kontakte os, hvis ikke der er en relevant gruppe i nærheden af dig. Vi står gerne klar med gode råd og vejledning til, hvordan man kan komme i gang med at oprette en netværksgruppe.

Find en netværksgruppe nær dig